Prebaci na Hrvatski

Sve je spremno! Filmovi su pripremljeni, titlani, autori su stigli u Opatiju, samo nam još vi falite. Progam u konkurenciji počinje nakon svečanog otvorenja na maloj Ljetnoj pozornici u 20:15, a program Regionale starta već u 18 sati u Vili Antonio. Ulaznice je moguće nabaviti na ulazu u Ljetnu pozornicu il putem sustava Mojekarte.hr.

Večeras ćemo saznati tko su dobitnici osam nagrada 20. Liburnia Film Festivala. Šest nagrada dodjeluje naš međunarodni žiri, o jednoj odlučuju glasovi publike, a o najnovijoj LFF-ovoj nagradi filmske kritičara/ke "Dragan Rubeša", filmska kritičarka Iva Rosandić. U slučaju kiše, večerašnji program održat će se u Centru Gervais.

Večeras je posljednja večer filmova u konkurenciji (njih čak sedam!) 20. LFF-a, a među njima će se naći dvije hrvatske i jedna svjetska premijera. Današnji dan na LFF-u započnite Pićem s autorom, a nastavite razgovorom na tribini o fair payu i radnim uvjetima u kulturi. 

26.08.2022

Petak na LFF-u

Treći dan Liburnia Film Festivala započinje Pićem s autorima čiji su filmovi noć prije prikazani u programu u konkurenciji. Na programu je danas sedam filmova, a večer završava nagrađivanim dokumentarcem "Veće od traume" Vedrane Pribačić i Mirte Puhlovski te Feštom Balkanikom by DJ Sero.

Drugi dan 20. Liburnia Film Festivala u programu donosi pet filmova u programu izvan konkurencije u Vili Antonio i četiri u konkurenciji za osam festivalskih nagrada na maloj Ljetnoj pozornici. U 16:30 možete razgovarati s autorima filmova u konkureniciju prikazanim večer prije na Piću s autorom u Šporer Summer Gardenu.