Switch to English

Traže se volonteri!

20.07.2018 16:36

Tražimo volonterke i volontere koji će se s nama intenzivno družiti tijekom održavanja 16. Liburnia Film Festivala od 20. do 24. kolovoza 2018. Svi koji vole organizaciju, logistiku, tehniku, promociju i, općenito festivale su dobrodošli. Nije na odmet ni ako imate afinitete prema dokumentarnom filmu, volite dobru mjuzu i druženja do kasno u noć.

Pomoć volontera nam treba oko info-štanda koji je postavljen na festivalskoj lokaciji (Ljetna pozornica Opatija), organizaciji popratnih događanja, u uredu za goste, na filmskim radionicama, promotivnim aktivnostima, s opremom i puštanjem samih filmova.

Za uzvrat nudimo:

  • priliku za učenje raznih znanja i vještina potrebnih pri organizaciji kulturnih manifestacija,
  • priliku za upoznavanje autora filmova u programu i ostalih festivalskih gostiju,
  • priliku za druženje i upoznavanje srodnih duša <3
  • odlične dokumentarce na prekrasnoj lokaciji Ljetne pozornice Opatija,
  • super glazbeni program,
  • kul stavku u CV-u,
  • priliku za nezaboravno i kvalitetno obilježavanje kraja ljeta!

U slučaju da se želite pridružiti našem volonterskom "dream teamu" pozivamo vas da popunite prijavnicu na linku najkasnije do 10.08.2018

Evo što kažu naše prošlogodišnje volonterke Gea i Daria koje će i ove godine biti s nama na Ljetnoj pozornici u Opatiji:

Volontiranje na LFF-u je bilo stvarno lijepo iskustvo. Odnos prema volonterima je bio u isto vrijeme prijateljski i profesionalan što smatram jako bitnim kad se prijavljujem za volontiranje. Imali smo i radno i slobodno vrijeme točno onoliko koliko je potrebno. Takoder, pogodnosti volontera poput obroka i mogućnost gledanja svih filmova su bili super :-)

Gea Lukšić

Taj jedan tjedan volontiranja na LFF-u mi je jedan od dražih toga ljeta. Jako sam zahvalna što sam imala priliku biti dio toga. Ekipa na festivalu je uvijek bila vrlo ljubazna i prijateljski raspoložena, atmosfera je bila pozitivna. Smatram da je cijeli festival vrlo dobro organiziran i vođen.Volonteri imaju osigurano sve što im je potrebno, što je super :-)

Daria Polić

Sa svim dodatnim pitanjima slobodno se javite našoj koordinatorici volontera Mireli Pašić na [email protected] Super je curka ;-)

Ma super je cijela ekipa! Pridruži nam se!