Switch to English

Korisne info

MJESTO ODRŽAVANJA FESTIVALA:

Ljetna pozornica Opatija, Zert BB

ULAZNICE

Online na Mojekarte.hr 

Dnevna ulaznica : 4 EUR (na ulazu u Ljetnu pozornicu Opatija)
Festivalska ulaznica: 12 EUR
Pretprodaja: na ulazu u Ljetnu pozornicu Opatija, online na Mojekarte.hr, te na prodajnim mjestima Mojekarte.hr

U SLUČAJU KIŠE: CENTAR GERVAIS

Ukoliko nas tijekom festivala uhvati kiša, naša alternativna lokacija je novoizgrađeni Centar Gervais, smješten u samom centru Opatije, na adresi Ulica Nikole Tesle 5.

Popratni filmski program održava se u VILI ANTONIO, ulica Vladimira Nazora 2.

RASPORED PROJEKCIJA

 

MEĐUGRADSKI AUTOBUS

Posjetitelji koji u Opatiju dolaze autobusom iz smjera Rijeke mogu koristiti Autotrolejov autobus 32. Početno stajalište u Rijeci nalazi se na Jelačićevom trgu, a vožnja do Opatije traje oko 30 minuta. Kartica za jedan smjer može se kupiti u autobusu, a ona za dva smjera u bilo kojem kiosku.

Posjetitelji koji dolaze iz Opatiji susjednih mjesta mogu koristiti Autotrolejeve autobuse linije 34, 34 A, 35A i 37.

 

SMJEŠTAJ

Smještajni kapaciteti u Opatiji zadovoljit će posjetitelje najrazličitijih ukusa: od onih koji preferiraju jednostavni hostelski smještaj ili privatne sobe do onih koji žele noćiti u velebnim hotelima i vilama izgrađenima krajem 19. i početkom 20. stoljeća. Opatija je izuzetno popularan turistički grad pa je pronaći smještaj tijekom ljetne sezone ponekad malo otežan, a svi oni koji odluče noćiti u gradu najtočnije i najdetaljnije informacije pronaći će na stranicama Turističke zajednice grada Opatije.

 

HRANA I PIĆE

Opatija svojim gostima nudi najrazličitija gastronomska iskustva. Posjetitelji tako mogu uživati u ekskluzivnim restoranima, odlučiti se za fast-food ili neku od gradskih pizzerija. Sto ljudi – sto ćudi, pa je možda najbolja opcija jednostavno se prošetati gradom ili istražiti ponudu i komentare posjetitelja na stranici TripAdvisor.

Opatija je grad poznat i po svojoj tradiciji hotela i kavana na čijim terasama možete uživati u finoj kavi i slasnim kolačima. Ukoliko tijekom boravka u gradu poželite predah uz osvježavajuće piće, moći ćete birati među mnogobrojnim kafićima, koktel-barovima i pubovima.

 

INTERNET

Besplatan wi-fi dostupan je na sljedećim lokacijama: luka Opatija, Park Angiolina – Villa Angiolina i kupalište Slatina. Većina ugostiteljskih objekata u Opatiji ima besplatan wifi.