Switch to English

Rough cut radionica

27.07.2022 13:03

LFF Rough Cut radionica namijenjena je dokumentarnim projektima u rough cut fazi. Njen je cilj redatelji(ca)ma i montažerima/kama koji se nalaze u ovoj osjetljivoj fazi svojih projekata omogućiti stručnu podršku, predstaviti različita rješenja i koncepte, otvoriti nove perspektive, inspirirati ih i pružiti profesionalni feedback na njihove filmove. Edukacija je zamišljena kao kombinacija grupnog i individualnog rada s voditeljicama radionice. Namijenjena je filmskim profesionalcima/kama i amaterima/kama.

Kao i sve naše radionice, i ova je rezultat odlične suradnje i to s renomiranim montažerkama Jelenom Maksimović (Beograd, Srbija) i Hrvoslavom Brkušić (Zagreb, Hrvatska).

Radionica je namijenjena redatelji(ca)ma i montažerima/kama dokumentarnih filmova bez obzira na predviđeno trajanje iz svih zemalja regije (Hrvatska, Slovenija, BiH, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Kosovo) - filmskim profesionalcima/kama kao i amaterima/kama. 

Odvija se u dvije sesije, prvoj za vrijeme 20. Liburnia Film Festivala u Opatiji, od 24. do 28. kolovoza 2022. i drugoj tijekom zimskih mjeseci u Rijeci.

Kotizacija za radionicu iznosi 1.000 kn za kratkometražne i 1.500 kn za dugometražne projekte.

Prijave, otvorene do 15. kolovoza 2022, ispunjavaju se putem online obrazca, a vizualni materijali šalju se zasebno, mailom na [email protected] s naslovom maila: Prijava na LFF Rough Cut radionicu. Na istu je adresu moguće postaviti i pitanja vezana za radionicu.

Rough cut dokumentarnu radionicu LFF-a podržava Hrvatski audiovizualni centar, te Grad Rijeka.