Switch to English

opatijskim Klubom 60+, poziva na projekciju filma “Funne: Djevojke koje sanjaju more”, izuzetno zabavnog dugometražnog dokumentarca talijanske redateljice Katije Bernardi. Projekcija će se održati 14.05. u dvorištu zgrade opatijskog Crvenog križa u Ulici Joakima Rakovca 15, s početkom u 20 sati. Ulaz na projekciju je besplatan i, osim korisnicima Crvenog križa i kluba 60+, namijenjen je i svim drugim Opatijcima i Opatijkama željnima dobrog filma.

LFF. u potrazi je za proširenjem svoje šire familije, odnosno volonterkama i volonterima koji
bi na ovogodišnjem 21. Liburnia Film Festivalu bili uključeni i sudjelovali u radu LFF tima.

Za koja područja su zaduženi volonteri na LFF-u?
● promocija & info - štand,
● logistička podrška,
● tehnička podrška,
● ured za goste,
● filmske radionice i
● druge slične aktivnosti za koje se pokaže potreba tijekom održavanja Festivala.

Liburnia uplovljava, turneja pobjedničkih filmova Liburnia Film Festivala, u četvrtak 27. srpnja stiže i u Gomirje!

U suradnji s udrugom Gomirje u srcu 1599. i Srpskim kulturnim društvom “Prosvjeta” Gomirje, Udruga LFF u Domu kulture u Gomirju u četvrtak od 20 sati prikazuje dva dokumentarca, od kojih je jedan - “Tvornica filmova” Silvestra Kolbasa -  na lanjskom Liburnia Film Festivalu nagrađen za najbolji dizajn zvuka, a drugi - “Anplagd” Mladena Kovačevića - gostujući film u ovom programu.

Ovog ljeta u suradnji s Društvenim centrom Drenova u njihovo ljetno kino donosimo biografske dokumentarce!

U sklopu programa Kultura u prigradu kojeg sufinanciraju Grad Rijeka i Primorsko-goranska županija, zajedno s DND Drenova 20. i 26. srpnja te 4. kolovoza od 20 se sati hladimo sa sjajnim filmovima.

Zahvaljujući 10-godišnjoj suradnji s umjetničko-ekološkom multimedijalnom platformom SEA Silba Environment Art, najbolji filmovi s lanjskog izdanja Liburnia Film Festivala i ove godine uplovljavaju u Silbu. Program ostvaren u suradnji s ovom organizacijom te Turističkom zajednicom mjesta Silba počinje sutra, u srijedu 12. srpnja  i naredne se dvije srijede nastavlja na istom mjestu u isto vrijeme, u 21 sat ispred škole.