Switch to English

Pozivamo sve vas koji ste tijekom ovih dvadeset godina zavoljeli dokumentarni film, zajedničko gledanje filmova, razgovore o njima ili jednostavno atmosferu našeg festivala da nam se pridružite na izložbi "XX godina LFF-a" što će biti otvorena 20. kolovoza u 20 sati u Galeriji SKC.

I ove godine autor(ic)e imaju priliku o svojim filmovima koji su u rough cut fazi razgovarati s montažerkama Jelenom Maksimović i Hrvoslavom Brkušić kako bi zaokružile cjelinu oko filma na kojem rade već neko vrijeme. Prijave su otvorene do 15. kolovoza!

Kao i svake godine i ove godine pripremamo za svakog ponešto - najmlađi mogu na Filmsku početnicu, a oni nešto stariji imaju priliku izraditi svoj prvi film na radionici Prvi put snimam. Obje radionice su besplatne za polaznike, a prijave su otvorene do 20. kolovoza 2022.

Kraj ljeta, dokumentarci, dobra ekipa, druženje (u ranu zoru i kasnu noć), lude situacije, smiješni trenutci, suze radosnice i puno dobre energije - sve to ćeš doživjeti ako se pridružiš ekipi volontera 20. Liburnia Film Festivala! Prijave su otvorene do 10. kolovoza, a potrebno je samo ispuniti prijavnicu u tekstu niže.

Nakon dvogodišnje pandemijske pauze, s velikim veseljem najavljujemo da ponovno uplovljavamo u Silbu! U Silbi pored škole, u suradnji s udrugom Mavena i SEA Silba Environment Art, na dva ćemo datuma prikazati dva pobjednička  filma s prijašnjih izdanja LFF-a: “Nulti krajolik”, dobitnika nagrade za najbolju fotografiju i najbolji dizajn zvuka 19. LFF-a te “Starac i roda, priča o Malenoj i Klepetanu”, dobitnika nagrade publike 18. LFF-a!