Switch to English

Slučajno kino u Nemo Pubu!

10.08.2019 10:13

Nakon što smo na Krimeji 'slučajno' pogledali film Oblak, selimo se u centar grada, točnije u Nemo Pub, gdje ćemo prikazati film 'Nije ti život pjesma Havaja'. Ovaj nagrađivani film Dane Budisavljević, ovogodišnje pobjednice Pula Film Festivala, progovara o obitelji koja pet godina nakon zadnjeg susreta ponovno okuplja svoje članove na jednoj rođendanskoj zabavi, gdje će pokušati prevladati obiteljske tajne prošlosti.
Film 'Nije ti život pjesma Havaja' osvojio je nagradu za najbolji balkanski dokumentarac na DokuFestu 2012., posebno priznanje i nagradu publike na ZagrebDoxu 2012. i specijalno priznanje na Danima hrvatskog filma 2012. godine, a prikazan je i u konkurenciji 10. Liburnia Film Festivala. Filmovi koje u sljedećih nekoliko tjedana prikazujemo na riječkim lokacijama najavljuju ovogodišnje 17. izdanje Liburnia Film Festivala koje će se održati od 26. do 30. kolovoza na Ljetnoj pozornici Opatija.
Preostaje Vam samo jedno - u srijedu, 14. kolovoza u 21 sat doći na terasu Nemo Puba (Titov trg 2B, Rijeka) i biti dio još jednog Slučajnog kina!
Projekcije su besplatne za sve slučajne gledatelje.

Program Slučajno kino financijski podržava Grad Rijeka